Postovane kolege,

na osnovu izjednacavanja relevatnih ispita sa fakulteta Dzon Nezbit univerziteta sa silabusom ECDL sertifikata u maju 2017. godine, svim sadasnjim i bivsim studentima Dzon Nezbit univerziteta omoguceno je da osim ECDL Start i Core Sertifikata dobiju i druge, naprednije ECDL sertifikate.

Svi sadasnji i bivsi studenti Fakulteta za poslovne studije na osnovu polozenih relevatnih ispita na osnovnim studijama mogu da dobiju ECDL Profile sertifikate na osnovu sledecih kriterijuma:

  • Svi sadasnji i bivsi studenti Fakulteta za poslovne studije koji su polozili predmet Osnovi informaciono komunikacionih tehnologija (Informatika, Poslovna Informatika) mogu da dobiju ECDL Profile sertifikat IT sigurnost.
  • Svi sadasnji i bivsi studenti Fakulteta za poslovne studije koji su polozili predmet Elektronsko poslovanje (Uvod u elektronsko poslovanje) mogu da dobiju ECDL Profile sertifikat obrada Internet stranica.
  • Svi sadasnji i bivsi studenti Fakulteta za poslovne studije koji su polozili predmet Upravljanje projektima i investicijama (Upravljanje projektima sa principima investicija) mogu da dobiju ECDL Profile sertifikat Projektno planiranje.

Vise ECDL Profile sertifikatima pogledajte na: http://ecdl.rs/diplome/index.htm

Studenti koji vec imaju ECDL Start ili ECDL Core sertifikat, kako bi se nadogradili na Profile sertifikat placaju samo nadogradnju (ne ceo sertifikat).

Svi studenti koji su zainteresovani za neki od navedenih sertifikata treba da postave upit na email adresu ecdl@naisbitt.edu.rs . Nakon upita, dobice odgovor u najkracem roku da li imaju uslov za izdavanje trazenog sertifikata i koja je cena izdavanja (nadogradnje).

Srdacan pozdrav.

ECDL Testing Centar Dzon Nezbit univerziteta

© COPYRIGHT | MEGATREND UNIVERZITET

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: