Fakultet za poslovne studije omogućava da ovladate znanjem, razvijete veštine i poslovne sposobnosti na svim nivoima visokog obrazovanja – osnovne poslovne strukovne studije, osnovne akademske studije ekonomskih nauka, diplomske akademske studije (master) i doktorske studije.

Svi naši programi su akreditovani – što potvrđuje aktuelnost i kvalitet obrazovanja na našem univerzitetu. Koliki značaj pridajemo kvalitetu rada, vidi se i iz činjenice da smo sertifikovani od strane američke agencije AQA, a posedujemo i sertifikat standarda ISO 9001.

Fakultet s ponosom ističe činjenicu da je tržište rada prepoznalo i vrednovalo obrazovne profile koje nudimo. Svi naši diplomirani studenti, a njih je više od četiri hiljade – rade. Oni su potvrdili stečeno znanje tako što su se zaposlili u nekom od srpskih ili međunarodnih preduzeća i razvijaju pristojne karijere.

Mnogi studenti nastavljaju obrazovanje na eminentnim svetskim univerzitetima. Neki od njih tamo započinju uspešne poslovne i akademske karijere, kao nastavnici na fakultetima ili profesionalci u različitim preduzećima.

Zbog toga je naš ALUMNI – KLUB, čijim aktivnostima bivši studenti održavaju tesnu vezu sa svojim fakultetom, ispunjen adresama sa svih kontinenata. Ta porodica stalno se uvećava.